خرق1404 روستایی آرام و دوست داشتنی در دل کوهستان آخرین مطالب نويسندگان یک شنبه 21 مهر 1392برچسب:انگور خرق, :: 8:55 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
قوچان از شهرهای مرتفع شمال استان خراسان رضوی است که در ۱۴۸ کیلومتری شمال غرب مشهد قرار دارد. هم اکنون مهمترین صادرات قوچان کشمش، برگه زردآلو، شیره انگور می باشد که همه ساله در بستههای استاندارد شده به کشورهای خارجی صادر میگردد. در این منطقه به منظور حفاظت باغها از سرمای زمستان معمولاً تاکها را در پایان پاییز به زیر خاک میخوابانند و در اوایل بهار به محض جوانه زدن از خاک خارج میکنند.یکی از روستاهای اطراف قوچان خرق است که در 60 کیلومتری فاروج قرار دارد بیایید و از محصولات خوب ,بدون سم و ارگانیک و آب و هوایی صاف بر خوردار شیدو
سه شنبه 26 دی 1391برچسب:چ, :: 9:20 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
با خواص 7 دمنوش گیاهی آشنا شوید
یک قاشق چایخوری بهلیمو را با یک قاشق غذاخوری زیرفون و اندکی نبات مخلوط کرده، با دو لیوان آب سرد در قوری فلزی بریزید. پس از یک ساعت جوشیدن آب، قوری را روی بخار سماور بگذارید تا محتویات آن دم بکشد.
عصرایران- دمنوشها و جوشاندههای گیاهی میان برخی افراد طرفدارانی حتی بیش از چای سیاه و سبز دارد. سه شنبه 26 دی 1391برچسب:خواص, :: 9:19 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
عناب 18 نوع اسیدآمینه دارد
این میوه دارای کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است. از ۲۳ نوع اسید آمینه، ۱۸ نوع آن در عناب موجود است.
عصرایران- این میوه حاوی niacin، riboflavin، thiamine و ۲ نوع ویتامین A است. میزان ویتامین C در عناب ۱۰۰ برابر بیشتر از سیب و ۲۰ برابر بیشتر از مرکبات است. پنج شنبه 29 تير 1391برچسب:آبغوره, :: 12:6 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
شنبه 6 خرداد 1391برچسب:توت سفید, :: 13:49 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
خواص توت سفيد توت سفيد سرشار از املاح معدني ،تانن ، مواد چربي و ويتامين هاي A و C ميباشد. اين ميوه به طرز عجيبي وزن را كاهش مي دهد. قند توت باعث چاقی نمیشود. قند موجود در توت سفيدبراي كساني كه مبتلا به مرض قند ميباشند ضرر ندارد و معمولا به جاي قند سفيد مصنوعي ، چاي را با توت خشك ميخورند . قند فروكتوز آن باعث برطرف شدن گرسنگي مي شود و فيبر آن سوخت كالريهاي بدن را تسريع مي دهد. میوه توت چه خشک و چه تازه خشکی دماغ را برطرف میکند و از دوستان کبد و طحال است. جوشانده پوست ریشه و برگ توت ادرار را زیاد میکند. جوشاندهً پوست خشك شاخه هاي جوان و تازه درخت توت براي لينت(نرم) مزاج مفيد است . شیره برگهای آن به عنوان تببر و التیام دهنده زخم در گذشته استفاده میشد. عصاره برگ توت ضد سم قوی است. اگر برگ تميز درخت توت سفيد را بكوبيد، شيره اي از آن به دست مي آيد كه التيام و جوش خوردن زخم ها را سرعت مي دهد.
دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:طول عمر , :: 11:34 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
شستن دست ها پيش و پس از غذاخوردن (موجب) فزوني عمر است. الکافي ج ۶ دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:مرگ, :: 11:27 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
مرگ ناشي از مسموميت با گاز منوکسيدکربن در سال گذشته، 23.4 درصد افزايش يافت و از 782 مرگ ثبت شده در سال 89 به 965 نفر (712 مرد و 253 زن) در سال 90 رسيد.به گزارش فارس به نقل از سازمان پزشکي قانوني در 10سال گذشته بيشترين آمار مرگ ناشي از مسموميت با گاز، مربوط به سال 1386 است و پس از آن در سال هاي 87 و 88 شاهد کاهش قابل توجه مرگ ناشي از اين نوع مسموميت بوديم اما دوباره در سال هاي 89 و 90 آمار مرگ هاي ناشي از مسموميت با گاز منوکسيدکربن افزايش يافت.همچنين مرگ و مير ناشي از مسموميت با گاز منوکسيدکربن در سال 86، هزار و 24 نفر، در سال 87، 789 نفر، در سال 88، 769 نفر، در سال 89، 782 نفر و در سال 90 ، 965 نفر ثبت شده است. دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:تره , :: 11:27 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
تره کوهي، گياهي شبيه به تره فرنگي، داراي طعم تند مانند پياز و سير است. اين گياه از ارزش غذايي فراواني برخوردار است که در اين مطلب به نقل از «ehow» به بخشي از خواص آن اشاره شده است. *کولين موجود در اين گياه به عنوان پيام آور شيميايي در مغز عمل مي کند. گنجاندن مقدار کافي کولين دررژيم غذايي قدرت يادگيري را در کودکان و بزرگسالان افزايش مي دهد.*تره کوهي حاوي فولات است که نوعي ويتامين B لازم براي حفظ ميزان هوموسيستئين در بدن است. هوموسيستئين نوعي پروتئين موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته مي شود.*اين گياه منبع غني پلي فنولز است و از قلب محافظت مي کند. حاوي ترکيب سولفوري ازجمله کمپفيرول است. اين ماده از جداره رگ هاي خوني در برابر آسيب ديدگي محافظت و به کبد در دفع کلسترول نيز کمک مي کند.*تره کوهي سرشار از آهن است. آهن اکسيژن را به سلول ها منتقل مي کند، از سيستم ايمني بدن حمايت مي کند و ميزان انرژي را بالا مي برد.*۳۰ درصد نياز ويتامين A بدن را تامين مي کند. ويتامين A براي حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت هاي نرم لازم است.علاوه بر آن با توليد رتينول، به بينايي نيز کمک مي کند.*۲۰ درصد نياز روزانه ويتامين C بدن را تامين مي کند. ويتامين C به بدن در توليد کلاژن کمک مي کند. از بروز آب مرواريد پيشگيري مي کند، سيستم ايمني بدن را بهبود مي بخشد و خطر بروز برخي انواع سرطان را کاهش مي دهد.*فوليک اسيد در اين گياه به بدن در توليد سلول هاي جديد کمک مي کند. احتمال بروز بيماري قلبي و سرطان روده بزرگ را کاهش مي دهد.*سلنيم نوعي آنتي اکسيدان به طور طبيعي در اين گياه وجود دارد و براي تعمير سلول هاي آسيب ديده موثر است. به عملکرد غده تيروئيد نيز کمک مي کند.*کروميوم، ماده کاني در اين گياه براي متابوليزم چربي، کربوهيدرات و انسولين مهم است. دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:سیب, :: 11:14 :: نويسنده : محمد علی بهمنی -پورباقر
از مهم ترين گروه هاي غذايي براي مبتلايان به ديابت انواع ميوه ها به ويژه سيب است. مرتضي صفوي متخصص تغذيه با بيان اين مطلب به ايرنا افزود: سيب ميوه قليايي است و به علت دارابودن پکتين زياد آب اضافه را از بدن خارج مي کند. سيب داراي تعداد زيادي کلسيم است.بيماران ديابتي بايد سعي کنند تا ميوه ها را با پوست مصرف کنند و از سوي ديگر در نظر داشته باشند که مصرف ميوه بسيار بهتر و سودمندتر از آب است. وي اضافه کرد: در ميان وعده ها از منابع کربوهيدرات کم چرب بايد استفاده شود و از حبوبات به عنوان منابع غني فيبر استفاده کرد.صفوي به بيماران ديابتي توصيه کرد ميوه ها را خام مصرف کنند و از مرکبات از جمله پرتقال، گريپ فروت و نارنگي در رژيم غذايي خود استفاده کنند.
صفحه قبل 1 صفحه بعد
پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
|
|||||
|